cazare moeciu/ pensiuni moeciu/  

 

Pensiunea Roua Diminetii Cazare Moeciu de Sus

 

 

Clasificata cu 3 margarete, Pensiunea Roua Diminetii garanteaza satisfacerea tuturor gusturilor.
Complexul "Roua Diminetii" - pensiune, vila, restaurant - este situat in Moeciu de Sus intr-o zona foarte linistita, cu acces usor pe sosea asfaltata, si cu un peisaj deosebit al panoramei muntilor Bucegi.

Pensiunea Roua Diminetii dispune de 20 de camere duble cu bai proprii, TV+cablu TV in fiecare camera, balcoane (toate camerele),
2 sali living, sala de mese, acces la bucatarie utilata complet, sala de conferinte, curte mare cu locuri de parcare, loc de joaca pentru copii, balansoar, terasa rustica, gratar.

Vila Roua Diminetii dispune de 9 de camere duble cu bai proprii, TV+cablu TV in fiecare camera, balcoane, sala living, sala de mese, acces la bucatarie utilata complet, curte mare cu locuri de parcare, loc de joaca pentru copii, balansoar, gratar, foisor.

Restaurantul, cu o capacitate de 150 locuri, va asteapta cu produse si specialitati traditionale si de vanatoare din zona Bran - Moeciu.
Restaurantul Roua Diminetii organizeaza evenimente pentru orice tip de activitate: cine festive, intalniri de afaceri si evenimente de grup (tip team-building), aniversari, nunti, botezuri, petreceri private si multe altele.

 

 

Galerie Foto

 

Tur Virtual

 

 

 

Contact rezervari online (rezervarea dumneavoastra este transmisa direct proprietarului pensiunii)

 

Pensiunea Roua Diminetii
Moeciu de Sus, jud. Brasov, Str. Principala nr. 214
GPS 45.4438N 25.3303E

004 0745 892 241
004 0748 135 112

http://www.pensiunea-rouadiminetii.ro
rouadiminetii [at] yahoo.com
contact [at] pensiunea-rouadiminetii.ro

 

 

 

 

(c) Team Virtual Design 2008    .romana | english.