oferte turistice /  

 

Oferte turistice  

 

 

         
       Acesta este un proiect dedicat tuturor celor pasionati de calatorie. E-calator.ro isi propune sa fie un site util ce contine informatii practice despre tarile pe care doriti sa le vizitati, harta, oferte speciale de turism, poze, filmulete, etc. Site-ul este actualizat regulat, asadar, va asteptam in fiecare zi!

           Tari oferte turistice:

Tarile sunt grupate in categoria continentului din care fac parte. Unele tari au orase recomandate (subsectiune proprie), cu itinerarii si filme. 

Ofertele agentiilor de turism din Romania se gasesc la un loc pe site-ul nostru, credem ca asa va facilitam munca. Ofertele sunt grupate pe fiecare tara in parte. La click pe fiecare continent apar ofertele de turism din respectivul continent, la click pe tara apare pagina cu informatii despre tara si ofertele de turism din aceasta tara, la click pe oras/regiune se deschide pagina cu informatii despre acea regiune si apar ofertele respectivei regiuni.

          » Oferte turistice Europa de Nord
          » Oferte turistice Europa de Est
          » Oferte turistice Europa de Sud
          » Oferte turistice Europa de Vest
          » Oferte turistice Europa Centrala
          » Oferte turistice Eurasia
          » Oferte turistice Africa
          » Oferte turistice Asia
          » Oferte turistice America
          » Oferte Croaziere

          Sectiuni:

Stiati ca: obiceiuri, ciudatenii naturale sau alte lucruri si fenomene bizare, fauna si vegetatie pe cale de disparitie, recorduri, personalitati ce apartin diferitelor popoare.

Tips&Tricks: informatii de care este bine sa tineti cont atunci cand plecati in excursie: reguli de circulatie, modena si conversia la euro, vaccinuri ce trebuie facute, etc.

Zoo: informatii despre gradiniile zoologice si acvariile din Europa: unde se afla, cum ajung acolo, preturile de intrare, program, animale gazduite, poze sau filmulete, rezervari online de bilete.

Parcuri: informatii despre parcurile de distractii (si rezervatii naturale, gradini botanice - in curand) din Europa: cum ajung acolo, preturi de intrare, rezervari online de bilete etc.

Forum: este proaspat lansat. Va invitam sa participati la discutiile noastre!

Concursuri: vizitati pagina de concursuri pentru a vedea daca exista concursuri active si participati!

Informatii utile:
- Aeroporturi internationale: cum ajung de la aeroport in centrul orasului si invers, cat ma costa calatoria, care este orarul autobuzelor, ce orase sunt in jurul aeroportului.
- Minidictionar de turism: termeni precum: asigurare storno, asigurare medicala, etc explicati.
- Adrese utile: adrese din Romania: aeroporturi, gari, autogari.


Ne gasiti pe facebook aici, iar pe twitter aici.

 

 

 

(c) Team Virtual Design 2008    .romana | english.